MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.08.2014 17:18:35 - pavel.zeleny

volby

Jak chcete změnit styl politiky v hlavním městě? Tím, že jste se jako po posledních volbách spojili s ODS a pak s TOP 09? A druhý dotaz, kandidujete do zastupitelstva? Byl byste jeden z mála, koho bych zvažoval podpořit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2014 8:59:09 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

rozumím podtextu Vaší otázky. Odpovídat mi však nepřísluší. Nejsem přímým účastníkem pražské komunální politiky. Volební program je již k dispozici a nemyslím, že by byl nesrozumitelný. Zvláště je-li míněn vážně.

Osobně vítám, že při sestavování kandidátky do ZHMP alespoň na postu našeho lídra došlo k jisté změně. Další komentář by mi však připadal neloajální. Jinak Vám skutečně upřímně děkuji za důvěru. Lhal bych, kdybych tvrdil, že to nepotěší. Ale již mé poslední umístění na parlamentní kandidátce při předčasných volbách, přes všechny plané sliby vedení ČSSD ještě před rozpuštěním sněmovny,  Vám mohlo naznačit, že pro významnou část mladého pražského stranického vedení nejsem “persona grata”. V podzimních volbách proto pochopitelně nekandiduji. Věřím však, že ty opravdu “své” kandidáty v našich barvách najdete. Kandidátky totiž mají mnoho míst.

S úctou JK