MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.07.2024 10:25:00

Označování našich členů za přisluhovače Ruska je hloupé, pane premiére

Označování našich členů za přisluhovače Ruska je hloupé, pane premiére

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům premiéra Fialy.

 Vážený pane premiére,

rád bych Vám připomněl, že urážky a nálepkování nejsou cestou k efektivnímu dialogu a spolupráci. Označování našich členů za „přisluhovače Ruska“ je nejen nepravdivé, ale také hluboce urážlivé a dovolím si říci i hloupé..

Naše hnutí ANO vždy kladlo zájmy České republiky na první místo, a to beze zbytku.

Pokud očekáváte, že se hnutí ANO zúčastní setkání, je třeba, abychom všichni jednali s respektem a úctou. Vytváření nových frakcí a struktur bylo vynuceno právě neschopností dosáhnout konsensu v rámci stávajících politických uskupení.

Chápu, že Vás může mrzet rozpad kandidátky SPOLU do protichůdných frakcí, ale je důležité si uvědomit, že slova a činy by měly být v souladu.

Dělejme to, co říkáme, a vyvarujme se osobních útoků. Pouze tak můžeme společně pracovat na tom, co je pro naši zemi nejlepší.

S úctou,

Jiří Mašek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama