Mgr. Ivan Picek

  • Trikolora
  • Hradec Králové
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2024 16:25:13

Hradec Králové rozdává peníze

Hradec Králové rozdává peníze

Na říjnovém zasedání zastupitelstva města Hradec Králové byly schváleny štědré příspěvky pořadatelům různých volnočasových událostí. Pořadatel megafestivalu Rock for People dostane v příštím roce od města neuvěřitelné 4 miliony korun.

Na říjnovém zasedání zastupitelstva města Hradec Králové byly schváleny štědré příspěvky pořadatelům různých volnočasových událostí. Pořadatel velkofestivalu Rock for People dostane v příštím roce od města neuvěřitelné 4 miliony korun, zatímco závod Ironman se musí spokojit s „pouhým“ 1.6 milionu. I příští léto se tak můžeme těšit na dopravní omezení a neprůjezdné ulice v době konání závodu. 

 Usnesení bylo schváleno především hlasy koaličních zastupitelů. Oposice toto rozdávání peněz většinou nepodpořila. Rozpravu k tomuto bodu si můžete poslechnout zde (bod č. 27):

https://web2.mmhk.cz/zm/2024/21/HerSie/HerSieHtml5.html

V dalším usnesení byly přiděleny peníze na pořádání oslav 800 let výročí od první písemné zmínky o městě Hradec Králové, které budeme slavit v příštím roce. Hradecká kulturní a vzdělávací společnost dostala na tyto oslavy přiděleno 32.1 milionu korun. Budiž zdůrazněno, že toto jsou pouze peníze přidělené pro HKVS. Další peníze budou na oslavy přiděleny v různých dalších dotačních programech.

 Oslavy, které nás čekají příští rok, budou nepochybně velkolepé.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama