Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Sokolov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2024 10:10:00

Digitalizace stavebního řízení je průšvih jako vrata

Digitalizace stavebního řízení je průšvih jako vrata

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci stavebního řízení.

 Ta digitalizace stavebního řízení je průšvih jako vrata. A to bohužel z mnoha ohledů.

Byla jsem přímo dnes na stavebním úřadě v Sokolově. Perou se s tím jako ve zbytku republiky. Snaží se. Moc.

Bohužel, podle slov úředníků bylo školení před spuštěním jedna velká katastrofa. Sfoukli to s nimi vždy za hodinu a on-line. 

Až teď, když se všechno po tolika dnech od spuštění sype, probíhá prezenčně. Třeba zítra je jedno v Praze, tam ale nikoho ze Sokolova nepozvali a nesmí tam.

Celé je to divné. Školení pro úředníky z našeho kraje je až v půli srpna. Pozvaný bude ale JEN JEDEN úředník. A to ještě do Plzně, pod kterou Sokolov spadá. Takže ti sokolovští budou čekat a doufat, že se k nim informace nějak dostanou. Šílené.

Help linka vlastně nefunguje. Nebo funguje, ale když tam napíšete nebo zavoláte a neví odpověď? Odpoví zpravidla do týdne.

Úředníci mají jasno. Měl se udělat pilotní projekt, na vybraných úřadech a teprve pak to celé spustit. To by ale někdo musel přemýšlet. A dát si říct.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama