Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2024 14:07:00

Ať si kdo myslí o Trumpovi cokoliv, je to chlap

Ať si kdo myslí o Trumpovi cokoliv, je to chlap

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na atentát na exprezidenta USA Donalda Trumpa

 Ať si kdo myslí o Trumpovi cokoliv, je to chlap - “bez bázně a hany”. Vzepřel se i ochrance, aby poté co na něj stříleli, zvedl vítězně pěst a projevil normální emoce jako každý člověk, vyjma toho, že většina by se klepala strachem… Ostatně by nebylo divu… Ne tak ale Donald. "Fight!" Neprojevil strach ani milimetrem, čišelo z něj odhodlání a vztek. Ta fotka říká vše.

Svět, kde vládnou skupiny, které nevidíme, a které ostatní lidi včetně loutek v čele států používají jako materiál pro své šílené plány, potřebuje Trumpa v čele USA. Protože Trump je sám sebou. S plusy, minusy, ale je předvídatelný a nechce válčit… Proto z něho ti zákulisní hráči mají takovou hrůzu, proto se neštítí ani atentátu. Protože Trump znamená jejich konec. Už aby to bylo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama