Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2024 12:06:00

Na čí pokyny nás umlčovali a ještě stále umlčují?

Na čí pokyny nás umlčovali a ještě stále umlčují?

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na vzpomínky imunoložky RNDr. Zuzany Krátké, jak média během covidové pandemie ničila kariéru uznávaným odborníkům

 Tak jest… Je to krutá pravda. Média urážela a pomlouvala lékaře i právníky, kteří si dovolili oponovat tvrzenému. O pravdu nikdo nestál… Něco o tom vím, ta urputná snaha o naši odbornou dehonestaci až zničení kariéry byla neuvěřitelná. Kam se hrabalo Rudé právo se “ztroskotanci a samozvanci”. Těžce se pak samozřejmě nehodilo, že jsem byla zvolena senátorkou, a jako naschvál současně uspěla (asi jako hloupá) každý rok s něčím u Ústavního soudu, když jsem zastupovala mé obce a města, naposledy v roce 2023.

Ta snaha nás v titulcích odborně i lidsky degradovat snad ale musela být na objednávku. Divná a zlá doba… A ještě trvá…

Ale nedali jsme se, ač ta bezmoc byla ubíjející. Aktualne.cz mi třeba v roce 2021 zakázalo mít u něj po jedenácti letech velmi čtený blog. Prostě klasická cenzura, na advokátní komoru proudily stížnosti - komora se za mne naopak postavila a stížnosti odmítla.

Ale čím jsme si to zasloužili, když jsme jen s čistým svědomím chtěli odvádět svou práci, to opravdu nevím - tedy vlastně vím. Někomu jsme kazili obrovské obchody nepříjemnými otázkami a analýzami jejich polopravd a lží.

Kdy se nám tedy omluví? Kdy mi aktualne.cz vráti můj blog? Nejčtenější text měl skoro čtvrt milionu přečtení, běžně desiltky tisíc … Kdo nám řekne, na čí pokyny nás umlčovali a ještě stále umlčují?

(vzpomínky imunoložky Zuzany Krátké najdete v článku ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama