Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2024 7:10:00

Válka na Ukrajině? Amerika chce suroviny

Válka na Ukrajině? Amerika chce suroviny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

 Měli jsme pravdu…

Senátor za Jižní Karolínu, Lindsey Graham, přiznal v minulých dnech skutečné důvody a motivaci pro americké vojenské angažmá na Ukrajině.

“Sedí na 10 až 12 bilionech dolarů kritických nerostných surovin na Ukrajině. Mohli by být nejbohatší zemí v celé Evropě. Nechci ty peníze a aktiva dát Putinovi, aby se o ně podělil s Čínou... Pokud teď Ukrajině pomůžeme, může se stát nejlepším obchodním partnerem, o jakém jsme kdy snili."

Tak. Budiž konečně světlo. Amerika chce suroviny. V úvahách jsou ztraceni lidé na bojištích i Evropa. Jde o obchodní profit USA.  Tomu napomáhají i naše české miliardy, které se nám nikdy nevrátí.

Tomu slouží naše vláda. Tomu slouží dosazený prezident. Není vůbec vyloučeno, že proto byla vyprovokována a je nadále živena válka. A proto Česká republika chudne a čeští občané jsou poslední v řadě… V ekonomickém zájmu USA. Tam se jezdí pro pokyny i nevýhodné obchody. A bůh ví, co plánují v dalších měsících. Z tohoto vlaku jsme už dávno měli vystoupit. Nejede nikam, kde by bylo cokoli dobrého pro naši zemi.

PS:

Říkali jsme to od počátku, že tyto zájmy jsou dané už dlouho, a od roku 2014 je neviděl jen slepý. Byli jsme však a nadále jsme za vyslovování pravdy mediálně lynčováni.

Teď to konečně přiznali sami Američané.

Byla jsem a vždy budu pročeská. Tato vláda je však definitivně proamerická. A bohužel tímto směrem slouží celá EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama