Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2013 9:14:16

Jihočeský kraj zřídil povodňové konto

Jihočeský kraj zřídil povodňové konto

Jihočeský kraj zřídil v rámci pomoci svým obyvatelům „Povodňové konto Jihočeského kraje 2013“ s číslem účtu 7070707070/0300 . Účet je zřízen u ČSOB a je aktivní od 5. června 2013.

Zřízen byl pro organizaci veřejné sbírky za účelem pomoci občanům, obcím a ostatním subjektům na území Jihočeského kraje při řešení následků povodní. Na toto konto můžete přispívat buď bezhotovostně nebo složením hotovosti (osvobozeno od poplatku), a tím projevit solidaritu se všemi postiženými povodní. Předem za tuto pomoc děkujeme.

Fyzickým osobám bude na žádost vydáno potvrzení ekonomickým odborem KÚ Jihočeského kraje o poskytnutém daru. S právnickými subjekty bude na jejich žádost sepsána příslušná darovací smlouva. V těchto případech prosíme pro identifikaci o uvedení jména a adresy dárců v platebním příkazu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama