Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2013 18:14:39

Společné prohlášení KVV ČSSD Jihočeského kraje a zastupitelského klubu ČSSD

Společné prohlášení KVV ČSSD Jihočeského kraje a zastupitelského klubu ČSSD

Jihočeská sociální demokracie a Klub zastupitelů ČSSD Jihočeského kraje považuje informace o bývalé spolupráci pana radního Václava Kučery se státní policií za nanejvýš znepokojivé.

Jedná se o personální problém jednoho konkrétního člena Rady Jihočeského kraje zvoleného za KSČM, nikoliv koalice jako celku, která plní koaliční program a programové cíle pro rozvoj Jihočeského kraje.

Odpovědnost v této personální záležitosti je plně na panu radním Kučerovi a také na KSČM, jako politické straně, za kterou pan Kučera kandidoval do Zastupitelstva Jihočeského kraje a za kterou byl také zvolen.

Jsme přesvědčeni, že jak pan radní Kučera, tak i koaliční partner KSČM by měli v této souvislosti aktivně zvážit další setrvání pana Kučery ve funkci člena Rady Jihočeského kraje. 

Očekáváme, že náš koaliční partner přijde s konkrétním návrhem řešení. V této souvislosti jsme připraveni využít ustanovení koaliční smlouvy a zahájit s naším koaličním partnerem v této věci jednání.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama