Mgr. Ondřej Benešík

  • KDU-ČSL
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2024 18:15:00

Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to

Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do kraje.

 Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to.

Šestnáct let jsem zastupoval Českou republiku ve Výboru regionů EU v Bruselu. V Poslanecké sněmovně nyní pracuji v Zahraničním výboru, v Podvýboru pro evropské fondy a přeshraniční spolupráci a Podvýboru pro migrační a azylovou politiku. Proto vím moc dobře, jak čerpat evropské fondy a využívat je pro rozvoj našich obcí. Nepotřebujeme žádná zbytečná golfová hřiště nebo rozhledny v údolí. Ale projekty, které budou praktické nebo povedou k rozvoji turismu.

A nesmíme ani zapomínat na migraci. Ta sužuje náš kraj. Musíme chránit naše hranice. Ekonomické migranty, kteří prochází naším krajem, musíme rychle vracet zpět. Musíme bránit své hranice a efektivně se postavit převaděčům.

Pokud chcete bezpečný kraj, který se bude rozvíjet a bude moderní, volte K21 Zlínský kraj pro 21. století. Mě najdete pod číslem 12.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama