Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2024 14:32:39

Xaverova hanebná podpásovka

Xaverova hanebná podpásovka

Na Xaverovu hanebnou podpásovku jsem původně vůbec nechtěl reagovat, neboť stará lidová moudrost praví, že čím víc se s lejnem mažete, tím víc smrdí, ale lidé se ptají, co a jak se mezi námi ve skutečnosti odehrálo, proto jen ve stručnosti:

S Lubošem Veselým se známe 30 let, myslím, že tehdy si ještě ani neříkal Xaver, 30 let si tykáme. V minulosti jsem mu coby místopředseda Rady pro vysílání několikrát pomohl. Když se chtěl stát členem Rady České televize, hodně mu pro změnu z pozice poslankyně pomohla Zuzana Majerová. 

Sečteno, podtrženo: známe se víc než dobře. Také proto jsem mu před několika dny pěkně od plic napsal reakci na lživé, pomstychtivé, nenávistné, Trikoloru poškozující a kriminalizující vyjádření Karoliny Stonjekové na jeho kanálu Xaver live. Navíc zdaleka ne první.

Vzešla z toho OBOUSTRANNĚ dosti expresivní SOUKROMÁ korespondence. Ten potměšilý ubožák ale posléze odprezentoval na kameru její část, samozřejmě, že tu moji, navíc zcela vytrženou z kontextu, a ještě k tomu nehorázným způsobem, když před diváky předstíral, že se vlastně neznáme. 

Tak jen pro pořádek. Nestoudné není použití jadrnějšího slovníku v soukromé komunikaci dvou lidí, nota bene lidí, kteří se znají 30 let, nestoudné a podpásové je její zneužití. Tohle lidé, kteří mají aspoň kousek charakteru, nedělají. 

Luboši, že tě hanba nefackuje! Máš rád Las Vegas. Tam se říká, co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. Podobně platí, co se řekne mezi čtyřma očima, má zůstat mezi čtyřma očima.

Konec sdělení o lejnu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama