Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2024 19:30:00

Trapná a nekonečná šaráda s apanáží pro paní Pavlovou

Trapná a nekonečná šaráda s apanáží pro paní Pavlovou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k událostem minulého týdne

Minulý týden byl opravdu plný událostí, o které se postarala naše vláda a její věrchuška. Ať už jde o trapnou a nekonečnou šarádu s apanáží pro paní Pavlovou, nákupy mobilů a kávovarů na Hrad za miliony, záměr obrovsky zvýšit platy ministrů, jmenování dvou členů vlády do počtu nebo dozvuky pirátské vzpoury ve sklenici od okurek.

Každé ráno aby se člověk bál otevřít internet, co zase na Hradě nebo ve vládě Petra Fialy provedli, vykoumali nebo prostě zkazili!

Vím, že mnozí z vás už nemají trpělivost a toužebně vyhlíží změnu. Vydržme ještě společně a v demokratických volbách zachraňme naši republiku od nicotnosti.

Bude nutné hodně změnit. Třeba zahraniční politiku. Česko má být hrdou, suverénní, ale také přátelskou zemí. Zatím se na ostatní jen mračíme a poučujeme je, prostřednictvím neministra Jana Lipavského.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama