Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2014 9:58:03

Europoslanec Zdechovský bude i nadále podporovat Vysočinu

Europoslanec Zdechovský bude i nadále podporovat Vysočinu

Jihlava – Vysočina tak bude mít v Bruselu svého europoslance, rodáka z Havlíčkova Brodu, který však vyrůstal ve Světlé nad Sázavou, Ledči nad Sázavou a Kožlí. Je jím Tomáš Zdechovský, který byl o víkendových volbách zvolen do Evropského parlamentu.

 „Na Vysočině jsem měl velkou podporu a toho si vážím. Své rodné Vysočině zůstávám věrný, budu sem i nadále často jezdit a zajímat se o život lidí v tomto regionu. V tom se pro mě nic nemění,“ reaguje Tomáš Zdechovský na stále se množící otázky týkající se jeho vztahu k Vysočině.

Zdechovský vystupoval v Ledči nad Sázavou základní školu a navštěvoval tamní gymnázium. Dlouhodobě spolupracoval i s Letní žurnalistickou školou a dalšími volnočasovými institucemi na Vysočině. I jako ředitel firmy si každý rok v září udělal čas a jezdil na adaptační tábory s dětmi z Ledče nad Sázavou.

„Neskutečně mě práce s mladými lidmi bavila a baví. Určitě mě to bude trochu chybět. Bohužel v září budu muset být v Bruselu a tak po mnoha letech na adaptační kurz nepojedu,“ komentoval svou novou situaci Tomáš Zdechovský.

Kdo je Tomáš Zdechovský

Tomáš Zdechovský (2. listopadu 1979 v Havlíčkově Brodě) kandidoval za KDU-ČSL na 3. místě a s počtem 5 063 preferenčních hlasů byl zvolen. V Evropském parlamentu se chce věnovat oblasti ochrany spotřebitele, zemědělství a bezpečnosti. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama