Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2016 6:32:00

Europoslanec Zdechovský navštíví Liberec, Jablonec a Frýdlant

Europoslanec Zdechovský navštíví Liberec, Jablonec a Frýdlant

V pátek 27. května navštíví Liberecko europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU – ČSL).

 V 9 hodin zavítá v Jablonci nad Nisou do městského divadla, kde se setká s ředitelem Pavlem Žurem (Liberecká 5/1900, 466 01 Jablonec nad Nisou). V 9.45 se přesune do České mincovny (U Přehrady 3204/61), která je výhradním dodavatelem oběžných a pamětních mincí pro potřeby České národní banky. Je tedy jedinou tuzemskou mincovnou oprávněnou razit mince pro centrální banku.

V 13 hod navštíví Zdechovský významné evropské centrum popularizace vědy, výzkumu a přírodních věd Science centrum iQPARK. Setká se s ředitelkou Lidí Vajnerovou.

Odpoledne zavítá ještě do zámeckého pivovaru ve Frýdlantu, kde ho přijme majitel p. Marek. Letošního 26. ročníku se zúčastnilo rekordních 225 pivovarů ze tří kontinentů. Zámecký pivovar Frýdlant získal 2 x zlato a jedno stříbro. Výroba zde přitom byla obnovena před necelými dvěma roky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama