Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2016 14:21:36

Kdybych se dnes znovu narodil…

Kdybych se dnes znovu narodil…

Kdybych se dnes znovu narodil, chtěl bych znovu studovat na ledečském gymnáziu. Běhat po chodbách, hrát ochotnické divadlo, zamilovávat se a znovu zklamávat…

 Prostě vedle běžného učení prožívat život normálního kluka z maloměsta, který svou školu miloval, miluje a vždy bude milovat za vše, co zde prožil. Ledeč nad Sázavou je nádherné město a gymnázium patří k jeho srdcím.

Tento rok slavíme sedmdesát let. Sedmdesátka je u člověka věk úcty a respektu. A já nechci používat žádné velké fráze o škole. Chtěl bych jen lidsky vzpomenout na všechny, kteří touto školou prošli a učili zde a už nejsou mezi námi. Jim patří má velká modlitba a poděkování. Stejně tak jako učitelům za trpělivost a spolužákům za miliony podnětů, které mi dali.

Nebojím se to přiznat. Bez Vás všech a bez našeho ledečského gymnázia, bych nikdy nebyl tam, kde dnes jsem. A věřte, že při veškeré své činnosti to mám na paměti a na svou Ledeč nad Sázavou a na její gymnázium nedám dopustit.

Závěrem bych rád gymnáziu popřál do dalších let řadu výborných studentů a trpělivých vyučujících. Těším se, že za třicet let oslavíme naše velké kulatiny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama