Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2016 0:49:50 - Damph

Budete něco dělat?

Proč jste ale tvrdil že interpelace o chytání neziskovek nemá žádný smysl? Je jedno jestli EU má větší nebo menší vliv na ochranu hranic než národní státy, pokud se i ona zabývá bojem s pašeráctvím, tak by měla taky něco dělat. Předpokládám že když jste člen EP, budete na to interpelovat v rámci EU, tedy u EK. Pan Seďa to říkal dobře. Pokud tato interpelace nemá smysl v rámci EU, pak ta se zřejmě bojem s pašeráctvím nezabývá vubec. V tom případě by bylo dobré alespon na to upozornit někoho v národním státu - v Itálii - nemyslíte? A pokud neuděláte vubec nic, tak pravděpodobně Vás opravdu potírání pašeráctví nezajímá.
František Černoch



















































































































































































Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2016 9:16:40 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Černochu,pokud se na řešení problému pracuje (což se nyní děje), logicky z toho vyplývá, že žádná interpelace není potřeba. Věřte tomu, že pokud by byla interpelace opravdu potřeba, určitě bych se k tomuto kroku odhodlal a se mnou x dalších kolegů europoslanců. S pozdravemTomáš Zdechovský