Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 22:20:08 - K.Zahradnik

Cenzura, zapojení BIS proti politickým oponentům a kontrola internetu není návrat do totality?

V souvislosti s mým dotazem ohledně Vašeho neslavného vystoupení jste mi odpověděl, že nechápete jak může Vaše strana vést zemi do totality. Vycházel jsem z odpovědí Vašeho předsedy zde na PL. Na jeden dotaz mi odpověděl, že cenzurní oddělení na Ministerstvu vnitra je nutné a na další dotaz mi sdělil, že podat podnět BIS proti Babišovi je jeho právo. Dále zde uveřejnil článek, kde uvádí, že je potřeba více sledovat internet. To jsou jeho názory a mě to silně připomíná znaky totality. Babiše jste nejprve připravili o majetek a teď mu ještě zavítáte hubu. Nejsem jeho skalní příznivec ale jakmile s ním skončíte kdo bude další Okamura? Když vezmu nůž, ukrojím si chleba tak mohu, stejně tak mohu ten nůž vrazit někomu do srdce. Mohu ale dopustím se trestného činu. Stejně tak Váš předseda může podat BIS podnět proti politickému oponentovi ale zneužije tím svoji pravomoc a hlavně udělá z BIS StB. Proto Vaše strana vrací tuto zemi do totality.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2017 8:55:18 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,v tomto bych Vás rád odkázal přímo na Pavla Bělobrádka. Nevím, o jaké jeho vyjádření se jedná, ale pevně věřím, že Vám vše dostatečně dobře vysvětlí.S pozdravemTomáš Zdechovský