Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2016 13:21:49 - Damph

EU pomocí Frontexu přispívá k islamizaci Evropy

Pro Vaši informaci, kterou si nechcete přiznat, se mohla EU již dávno jakmile vypukla migrační krize - takže někdy na jaře, v létě loni - snažit vyjednat dohody se státy o vracení migrantu. Místo toho právě v tomto termínu začala raději vymýšlet jak migranty distribuovat po celé Evropě. Nikde jsem netvrdil že jsou tam i nemuslimové. Ale to co píšu v nadpise je prostě fakt. Hlavně že za to kritizujete Itálii, EU stále ne. To je objektivnost jako blázen. Kritiku si za to i Brusel zaslouží, tečka. O tom nemuže být nejmenšího sporu. Tak co přiznáte se konečně že nejste objektivní? Jestli ne tak se prosím zajděte vyzpovídat ze lhaní.
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2016 21:27:09 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Černochu,psal už jsem mnohokrát ve svých dřívějších vyjádřeních, že kvóty nejsou řešení a vždy jsem se stavěl proti jejich zavedení. Rozhodnutí EK, EP i Rady jsem pak z toho důvodu velmi ostře kritizoval. Největší tíhu viny za to, že migrační krize dosáhla takových rozměrů, ale nesou národní státy, které úplně rezignovaly na ochranu hranic a nebyly ani schopné registrovat nově příchozí migranty. Kvóty, které jsou už nyní fakticky mrtvé, byly až pak neblahým důsledkem nezodpovědné politiky Itálie a dříve také Řecka. Snažil jsem se Vám to vysvětlit už xkrát a vyjadřoval jsem  se k tomu všemu dost jasně. Bude lepší, když napíšete přímo lidem, kteří nesou přímou zodpovědnost za uvedená špatná rozhodnutí. 
S pozdravemTomáš Zdechovský