Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2016 16:52:30 - Miloš Kopecký

Musí u muslimů dojít vždy k radikalizaci aneb touha zabíjet je větší???

Dobrý den,
tady se pořád mluví o radikalizaci muslimů atd., ale musí se muslim vždy zradikalizovat? Není to jen touha prostě zabíjet nevěřící??? U muslimů díky svým genům - deformačním díky příbuzenským sňatkům je ta genetika úplně jiná, než u nás Evropanů. Znáte snad lidi, že by se v kostele zradikalizovali a šli zabíjet? Proč jen muslimové, když to není islámem? Proč ne budhové, hinduisti atd...? Jsou to vždy muslimové, takže rovnou mluvte o muslimským terorismu. Muslim nemusí být ani v IS a zabíjí a terorizuje nevěřící po celé naší planetě, tak čím to je, že to nedělají exmuslimové??? Exmulsim tvrdí, že více jak 1 z 5 je radikální muslim. Pokud to tvrdí někdo, kdo v tomto prostředí žil, tak máme velký problém.............

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2016 18:19:45 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, násilí se ale doupuštějí i příslušníci dalších náboženství včetně křesťanství (byť nepochybuji, že radikální islamismus je nyní nejzávažnejší hrozbou). Vím, že k radikalismu tíhne sice menšina muslimů, která ale není úplně zanedbatelná.  Pro Vaši informaci, násilí se dopouštějí i Vámi zmínění hinduisté při třenicích s indickými muslimy a v Barmě naopak dochází k násilí na muslimech. 
S pozdravemTomáš Zdechovský