Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2016 13:00:49 - Lizziee

O nás bez nás

Dobrý den, dočetla jsem se, že se bude v EU rozhodovat tzn. za "zavřenými dveřmi", tudíž nikdo z občanů ani z vlády nebude vědět, co EU schválila. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-lidem-to-proste-nerekneme-Mraziva-zmena-v-rozhodovani-EU-467050 Jak jste hlasoval vy? Jak si můžeme být jisti, že nám EU potažmo EK třeba nezakáže kouřit, pít alkohol, případně nám nezabaví majetky? Děkuji za Váš čas.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.12.2016 14:48:12 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Dobrý den,nemusíte mít z ničeho obavy, jedná se jen o paniku šířenou Petrem Machem. Rozhodně se nebude rozhodovat bez nás. Prakticky na veškerém rozhodování mají podíl Evropská komise, Evropský parlament a Rada (tj. zástupci národních států). Nic, o čem se jedná či hlasuje, Vám nebude zatajeno a ani to není možné zatajit. Pokud chcete vědět, o čem se hlasovalo a jak kdo hlasoval, podívejte se na tyto stránky: http://www.votewatch.eu/S pozdravemTomáš Zdechovský