Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2016 11:23:47 - dixx

Pane poslanče těžko se mi pokládá otázka

Je ještě Váš předseda a Herr Hermanem křesťanem, pokud ano, proč nedodržují Desatero a oba lžou. Tomu nasvědčuje Bradygate a podbízení se čínskému seraratistovi s jiným náboženstvím sledující jen feudální teror mezi sebou. To přece poškozuje celou KDU-ČSL a jako křesťan, bohužel volič KDUĆSL nemohu tuto stranu dál podporovat, nejlépe, kdyby se vrátil zpět pan Čunek a udělal s těmi lháři průvan. Jestliže vládnoucí strana vystupuje proti prezidentovi organizováním puče, pak je zde něco nezdravého ve Vaší straně. Pokládám dotaz proto, že jste perspektivní a racionálně uvažující tzv. lidovec a tyto praktiky se neslučují s křesťanstvím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2016 14:41:15 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,na otázku osobní víry se musíte zeptat přímo Daniela Hermana či Pavla Bělobrádka. Není mou věcí soudit druhé v této osobní věci.   Jinak Vás mohu ujistit, že KDU-ČSL nikdy žádný puč proti prezidentovi nikdy nechystala a ani nechystá. KDU-ČSL naopak stejně jako všechny demokratické strany uznává, že prezident může vzejít pouze z voleb tak, jak je stanoveno Ústavou ČR, což samozřejmě nevylučuje kritiku kroků hlavy státu. S pozdravemTomáš Zdechovský