Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2017 13:38:16 - Damph

Vy máte radost z Macrona?

To že někdo ve Francii by dal občanům možnost referenda o vystoupení z EU je podle Vás chaos nebo co přesně? Raději přejete Francouzům at dál vítají migranty a nechají se vraždit teroristy? At si zničí svou kulturu? A jak tedy chcete být v tvrdém jádru EU a zároveň být vlastencem? To přece nejde dohromady, abyste byl v tom jádru tak musíte své vlastenectví potlačit, jinak tam nemůžete být ne? A přijetí kvot k tomu také patří. No není to tak?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2017 17:18:03 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Dobrý den, pane Černochu,rád bych Vás upozornil na to, že masová imigrace ze třetích zemí je fenomén starý už několik desítek let a nelze ji v žádném případě dávat za vinu EU a totéž platí o teroristických útocích, které spáchali téměř vždy lidé, co žili v Evropě minimálně několik let či více. Vystoupení z EU by v této oblasti vůbec nic neřešilo. Imigrační politika je především v kompetencích národních států, což už jsem ostatně zmiňoval už mnohokrát, ale pro jistotu to ještě opakuji zde. S pozdravemTomáš Zdechovský