Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2016 10:46:54 - StroubilL.

názor nebo propaganda?

K položení dotazu mě přivedla věta v jednom z dotazů:,,Od kdy komunisté podporují posilování monopolu korporátních médií na informace a potlačování kritických názorů?" To je přece absurdní. Minulý režim přeci dost striktně dodržoval cenzuru. Dodnes jsem myslel, že to ví každý, ale co když ne? K čemu je třeba ÚSTR, když základní fakta lidé neznají nebo snad pomíjí? Na jednu stranu si říkám, že je třeba řešit budoucnost, ale pokud zapomeneme na minulost lepší budoucnost nás nečeká. Nebo jak to vidíte vy? Máte podobný, stejný nebo jiný názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2016 14:01:43 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,bohužel neznám celé vyjádření a jeho celkový kontext, abych se k celé věci mohl lépe vyjádřit. V každém případě si myslím, že cenzura není řešení. Myslím, že v ideálním případě by se lidé měli sami naučit kriticky posuzovat zdroje, z nichž čerpají své informace. Jinak s Vaší poslední větou souhlasím, je samozřejmě potřeba řešit budoucnost, ale lepší budoucnost není možná, pokud zapomeneme na minulost a nepoučíme se z ní.Přeji hezký denTomáš Zdechovský