Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2024 4:34:00

Restart Česka klade důraz na kvalitní vzdělání. Modernizujeme

Restart Česka klade důraz na kvalitní vzdělání. Modernizujeme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke školství.

 Modernizujeme české školství, zavádíme všeobecná lycea.

Od příštího roku přidáme žákům na vybraných školách alternativu k dosud existujícím gymnáziím a středním odborným školám. Všeobecné lyceum je navrženo tak, aby využilo potenciál žáků, kteří mají dobré studijní předpoklady, ale třeba ještě nevědí, jakým směrem se chtějí v životě a v kariéře vydat. Nový typ střední školy bude studenty motivovat a připravovat na studium na vyšších odborných nebo vysokých školách a pomůže jim maximálně využít jejich talent a dovednosti.

Restart Česka klade důraz na kvalitní vzdělání a připravenost mladých lidí na rychle se měnící trh práce. A právě tento krok, který je součástí širší reformy vzdělávání, nám k tomu pomůže.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama