RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2017 7:32:00

Občané Británie by neměli zapomenout, kdo přispěl ke kroku do neznáma

Občané Británie by neměli zapomenout, kdo přispěl ke kroku do neznáma

Vyjednávání s Velkou Británií po spuštění čl. 50 Smlouvy:

V kontrastu s tím, co občanům slibovala propaganda pro-Brexitovského táboru, opuštění Evropské unie bude zahrnovat těžká rozhodnutí i neočekávané dopady. Občané Velké Británie by neměli nikdy zapomenout, kdo přispěl k tomuto kroku do neznáma, jmenovitě Nigel Farage, Konzervativní strana, David Cameron a Theresa May.

Skupina Socialistů a demokratů jasně stojí za čtyřmi svobodami, které patří k jednotnému trhu. Theresa May může zapomenout na to, že bychom souhlasili s alternativním návrhem. Svobody jednotného trhu jsou naší červenou linií. 

Nedovolíme, aby budoucí vztah poškodil integritu trhu nebo snížil evropské právní, sociální, environmentální či zdravotní standardy. Chceme zajistit řádný a férový proces s výsledným vztahem, který bude vyvážený. Chceme, aby Spojené království zůstalo blízkým politickým i hospodářským partnerem EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama