Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2021 7:20:46

Hnutí SPD včera v Praze na Letné oficiálně zahájilo volební kampaň!

Hnutí SPD včera v Praze na Letné oficiálně zahájilo volební kampaň!

Za účasti médií představilo hnutí SPD v čele se svým předsedou Tomiem Okamurou program a krajské lídry pro nadcházející říjnové volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Tato akce se konala včera na Letenské pláni v Praze.

Hnutí SPD včerejším dnem zahájilo volební kampaň do dolní komory Parlamentu České republiky, která je vedena s cílem dosažení úspěchu. Určitě chceme dosáhnout ještě lepších výsledků než při volbách před čtyřmi lety, kdy jsme díky voličům získali celkem 22 poslaneckých křesel z celkových 200. To nás zavázalo k tvrdé práci ve Sněmovně, kde hájíme práva slušných a pracujících občanů, o čemž svědčí i to, že jsme v tomto volebním období navrhli již více než 100 zákonů a pozměňovacích návrhů. Přestože jsme opoziční stranou, tak bylo do dnešního dne přijato 6 našich zákonů a několik desítek pozměňovacích návrhů.

Své priority prosazujeme od svého vzniku před více než šesti lety a důsledně dbáme na plnění svého programu, čímž získáváme na svou stranu velké množství příznivců a podporovatelů. V současné Poslanecké sněmovně jsme jedinou parlamentní stranou, která prosazuje a hájí prvky přímé demokracie a má za cíl rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku. Bojujeme za zachování české koruny a požadujeme referendum o vystoupení z Evropské unie. Chceme Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států na bázi volného pohybu osob, zboží, služeb a peněz. Odmítáme nelegální imigranty a islámskou ideologii.

V rámci oficiálního zahájení kampaně byl představen volební program a lídři krajských kandidátek pro říjnové volby. Hnutí SPD jde do těchto velmi důležitých voleb jako samostatný subjekt, který prosazuje politiku pro slušné a pracující lidi. Máme jasně formulované okruhy v programu s názvem: „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“.

Hnutí SPD zde představilo i novou hymnu SPD, která, doufám, osloví všechny vlastence, kteří jsou hrdi na svou zemi, kde žijí, pracují a vychovávají děti. Součástí kampaně je například Český jarmark SPD 2021, který se bude průběžně konat ve všech krajských městech a jehož součástí bude prodej potravin za férové ceny od českých zemědělců. Další velkou akcí bude KAMION „SPĎÁK“, který projede napříč celou republikou a zastávky bude mít ve vybraných okresních městech. Zde budete mít možnost se seznámit s našimi kandidáty a volebním programem. Občerstvení je zajištěno a konkrétní termíny, kdy bude jarmark a kamion ve Vašem městě, bude upřesněno na našich webových stránkách. Více se o programu SPD a připravovaných akcích dozvíte na našich webových stránkách www.spd.cz.

Vážení občané, pokud Vás oslovil náš volební program, podpořte naše kandidáty v podzimních sněmovních volbách, které se uskuteční ve dnech 8. a 9. října 2021. Zachraňme suverénní Českou republiku pro naše děti.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama