Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2024 7:18:55

Ve volbách do krajských zastupitelstev je našim cílem uspět ve všech krajích!

Ve volbách do krajských zastupitelstev je našim cílem uspět ve všech krajích!

V neděli 23. června proběhlo v Praze ve Vysočanech v prostorách hotelu Duo celostátní grémium hnutí SPD, na kterém jsme vyhodnotili volby do Evropského parlamentu a stanovili si strategii pro volby do krajských zastupitelstev a třetiny Senátu.

Předtím, než začala přípravná strategie pro krajské a senátní volby, které proběhnou v září tohoto roku, místopředseda hnutí Radim Fiala seznámil přítomné s analýzou výsledků voleb do Evropského parlamentu. Představený materiál byl v plénu prodiskutován a následně k výsledkům do Evropského parlamentu proběhla diskuze. Zazněla v ní celá řada kritických připomínek, které zároveň přinesly i celou řadu návrhů, vedoucích ke zkvalitnění naší práce v oblasti přípravy a realizaci voleb.      

Hlavním bodem celostátního grémia bylo stanovit a upřesnit, jak bude vedena volební kampaň pro podzimní krajské a senátní volby. Tato kampaň byla představena z pohledu a úkolů předsednictva hnutí v rámci celorepublikové strategie a následně řešeny možné odlišnosti v rámci krajů. Po vystoupení předsedy hnutí SPD Tomia Okamury a místopředsedy Radima Fialy pak v rámci otevřené diskuze zazněla celá řada návrhů od přítomných, jak situaci vnímají v jednotlivých krajích, a s jakými politickými subjekty budou sestavovat kandidátní listiny. Stanoveny byly i konkrétní návrhy, na jaké skupiny lidí cílit, a jakými formami.

Cílem je uspět ve všech krajích, tedy dostat se do krajských zastupitelstev. V současné době zde máme 35 zastupitelů a tento počet chceme navýšit. Prioritou hnutí SPD je pomoci naší zemi a našim občanům, kterým chceme zajistit důstojné podmínky pro kvalitní život v bezpečné zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama