Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2024 15:37:38 - Sardinka

Proč volit SPD?

Popisujete, co byste změnili, kdybyste byli ve vládě. Otázkou je, s kým byste do vlády šli? Utvořili byste koalici s ANO? A ještě jeden otázka. Proč volit právě vás? Protože na to, jak existujete dlouho, jste se vlastně do vlády ještě nedostali a pořád jen slibujete. Není tak lepší volit třeba právě ANO? Snad mi odpovíte, i přesto, že co upřímně píšu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2024 12:30:06 - Radek Rozvoral
Dobrý den a děkuji za Váš dotaz. Již dlouhou dobu říkáme, že náš nejbližší koaliční partner ze všech sněmovních politických uskupení je hnutí ANO, se kterým bychom neměli problém vytvořit koalici, takže uvidíme jak dopadnou volby. Mezi naše hlavní programové priority patří radikální změna politického sytému na přímou demokracii prosazením zákona o celostátním referendu, podle kterého by občané mohli hlasovat i o všech mezinárodních smlouvách včetně referenda o vystoupení ČR z EU. Chceme osobní, hmotnou a trestní odpovědnost politiků a jejich odvolatelnost. Chceme právo a spravedlnost a konec zvyšování daní. Chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku bez diktátu EU. Podporujeme tradiční hodnoty naší společnosti a považujeme fungující rodinu za její podstatu. Odmítáme cenzuru názorů. Hezký zbytek dne.