Vojtěch Mišičák

Pravda nesmí záviset na tom, komu bude sloužit!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2024 16:05:34

STAČILO! v Jihomoravském kraji založilo klub

 STAČILO! v Jihomoravském kraji založilo klub

A s plným nasazením zabojuje o zlepšení života na jižní Moravě.

Nově zvolení čtyři zastupitelé za koalici Stačilo! v Jihomoravském kraji se v pondělí dohodli na vytvoření politického klubu v regionální samosprávě. Předsedou klubu se stal manažer Mikroregionu Ivančicko Bohumil Smutný (KSČM). První místopředseda je specialista - rozpočtář staveb Martin Říha, předseda brněnské městské organizace KSČM. Druhou místopředsedkyní klubu byla zvolena vedoucí zdravotní sestra - specialistka na neurochirurgii Petra Rédová (bezpartijní za Spojené demokraty - Sdružení nezávislých). Dalším členem tohoto klubu je chirurg a onkolog Jan Žaloudík.

Členové klubu se dohodli na pravidelném setkávání, při kterém se budou informovat o novinkách v situaci i stavu věcí a zaujímat stanoviska k projednávaným krajským tématům. »V zastupitelstvu budeme plnohodnotná opoziční síla. Usilujeme o co nejvíce možné zapojení našich kvalifikovaných zástupců do orgánů Jihomoravského kraje,« zdůraznil Smutný a pokračoval: »Budeme se snažit prosazovat priority našeho volebního programu, zejména zamezit privatizaci krajských zdravotnických zařízení, udržet kvalitní a dostupnou zdravotní péči, vybudovat klíčovou dopravní infrastrukturu, zlepšit zoufalý stav některých silnic II. a III. tříd či podpořit školství. Neméně důležité je i pro nás hospodárné a efektivní vynakládání veřejných prostředků z krajského rozpočtu. Jsme velmi rádi, že v politickém klubu Stačilo! máme silné zastoupení zdravotníků. Tedy Petry Rédové a známého lékaře - chirurga onkologa Jana Žaloudíka. Tito dva budou navrženi za naši krajskou koalici do sociálně-zdravotního výboru a komise«.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama