Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2011 17:32:32

Vytrváme v protestech tak dlouho, dokud nepadne konečné rozhodnutí

Vytrváme v protestech tak dlouho, dokud nepadne konečné rozhodnutí

Suverenita svolává další demonstraci před Úřad vlády ČR

Suverenita – Blok Jany Bobošíkové (SBB) pořádá ve středu 21. 12. 2011 v 17.00 před Úřadem vlády ČR druhé veřejné shromáždění, vyzývající vládu České republiky k odmítnutí odeslání 90 ti miliard korun našich devizových rezerv pro potřeby sanace eurozony. Demonstraci pod názvem Podporujeme Nečasovo bruselské NE podpoří na místě také představitelé Akce D.O.S.T.

Suverenita (SBB) protestovala před Úřadem vlády již tento týden. „Vytrváme v protestech tak dlouho, dokud nepadne konečné, doufejme zamítavé, rozhodnutí. Neznáme v našem okolí soudného člověk, který by chtěl za současné ekonomické situace České republiky zachraňovat z daní českých občanů krachující euro,“ prohlásila předsedkyně SBB Jana Bobošíková.

„Fakt, že lidé mlčí, vůbec neznamená, že s plánem TOP 09 a ČSSD poslat české miliardy na záchranu bruselských vzdušných zámky souhlasí. Jsme v kontaktu s občany v celé republice a víme, že jsou tím, co prosazují politici Schwarzenberg, Kalousek a Sobotka, rozhořčeni a že nikam posílat české devizové rezervy nechtějí. Víme, že před Úřadem vlády nebudeme protestovat jenom za Suverenitu, ale za miliony občanů,“ uzavřela předsedkyně SBB.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama