Petr Letocha

  • STAN
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2022 10:37:00

Nedostatek zubařů, pediatrů a praktických lékařů

Nedostatek zubařů, pediatrů a praktických lékařů

Komentář na facebookovém profilu ke stavebním úřadům a nedostatku lékařů.

 Svůj poslanecký týden se vždy snažím využít co nejefektivněji, a tak jsem v pondělí 23. 5. zavítal na pravidelné jednání Svazku měst a obcí okresu Karviná. Mluvili jsme o problému nedostatku zubařů, pediatrů a praktických lékařů v okrese. Nalezení politické shody v této věci je velmi důležité, protože není přípustné, aby lidé dojížděli za doktory i 50 a více kilometrů. Změnit legislativu je nutné, ale je třeba vzít to za správný konec.

Dále jsme řešili novelu stavebního zákona a kontroverzní rušení stavebních úřadů. Za sebe a celé hnutí STAN mohu říci, že jsme pro to, aby byly v obcích zachovány. Věřím, že iniciativa SMOOKu je velmi důležitým impulzem ke změně pro celý okres a i díky ní jsme schopni účelně pojmenovávat a řešit problémy – s využitím moci zákonodárné a na různých úrovních samospráv.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama