Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2022 11:10:00

Koalice SPD, Trikolora, Moravané v Brně

Koalice SPD, Trikolora, Moravané v Brně

Městská organizace Trikolory v Brně se podílí na integraci politických sil s blízkým ideovým zaměřením. Proto se rozhodla vytvořit koalici s SPD a Moravany.

Všechny tři strany se staví k zásadním politickým otázkám dneška stejně. Trikolora i SPD odmítaly nesmyslné zavírání ekonomiky v době covidu a diskriminační omezení lidí, kteří nepodlehli klamavé reklamě na covidové očkování např. že  očkovaný člověk nemůže onemocnět. Špatná vládní reakce na covid v době vlády Andreje Babiše i následné vlády Petr Fialy vedla v ekonomice k nastartování inflačních trendů, které nyní dopadají na naši společnost. Nejlépe reagovala švédská vláda bez zavření ekonomiky, omezování života lidí a s podobnými či lepšími výsledky v rámci průběhu pandemie.

Trikolora má s SPD a Moravany podobný odpor proti růstu moci bruselského centra Evropské unie a nesmyslným opatřením v rámci energetické politiky, zákazu spalovacích motorů atd. Jsme pro zachování koruny jako naši měny a odmítáme další převádění moci do Bruselu. Všechny tři strany odmítají pokus zavést cenzuru názorů na internetu, které byly nepohodlné vládě Petra Fialy, šlo o hrubé porušení ústavních práv lidí a pošlapání svobody slova.

Brněnská Trikolora vidí Brno nejen jako krajské město, ale druhé město ve státě a metropoli Moravy. Uznáváme moravskou národnost a podporujeme užívání moravského znaku a vlajky, včetně jejich uzákonění a vyznačení hranic Moravy na silnicích, proto je přirozená spolupráce se stranou Moravané.

Komunální volby v Brně

Do Zastupitelstva města Brna kandidují SPD, Trikolora, Moravané a nezávislí jako sdružení politických stran, hnutí a nezávislých kandidátů. Trikolora má v první dvacítce čtvrtinu míst, vždy každé čtvrté. Jejími prvními třemi kandidáty jsou Petr Levíček (Brno-Ořešín, 58 let, předseda Krajské organizace Trikolory, ředitel společnosti), František Novák (Brno-sever, 61 let, 1. místopředseda Krajské organizace Trikolory, manažer ve stavebnictví), Jiří Hofírek (Brno-Královo Pole, 45 let, místopředseda Městské organizace Trikolory, ředitel společnosti). První místo na koaliční kandidátce má za SPD lékař Tomáš Skřička a Moravany vede historik a vysokoškolský učitel Jiří Pernes. Stejná koalice je vytvořena i pro volby zastupitelstev městských částí – Bohunice, Brno-jih, Brno-sever, Brno-střed, Bystrc, Černovice, Kohoutovice, Líšeň, Slatina, Tuřany, Útěchov, Žabovřesky, Židenice.

Volby do Senátu – obvod 58 Brno

Koalice SPD, Trikolora, Moravané navrhuje senátního kandidáta: Zdeněk Koudelka, 53 let, předseda Městské organizace Trikolory Brno, právník, vysokoškolský učitel. Volit se bude v brněnských městských částech Bohunice, Brno-jih, Černovice, Chrlice, Líšeň, Maloměřice-Obřany, Slatina, Tuřany, Židenice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama