Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2022 17:52:05 - Libuše Jízdná

totalita horší než za komunistů

Pane docente Koudelko, souhlas ve všem, co jste napsal. CZ.NIC je nějaké sdružení právnických osob, nic víc. Nemá žádné legitimní právo, rozhodovat o tom, kdo je a kdo není dezinformátor. Rozhodně ne formou doporučení. Tato vláda si dělá co chce, aniž by přitom dodržovala zákony této země. Myšlenka na zavedení cenzury vede od EU, a určitě o ní budou poslanci jednat i v parlamentu. Tady se porušuje Listina základních práv a svobod a dokonce se vyhrožuje ústavním soudem, že dezinformace bude posuzována jako trestný čin. Ještě mi tady chybí tajná policie, jako před rokem 1989, která špiclovala lidi na každém kroku s kým luví, o čem mluví. Bylo zablokováno 8 webů, co bude následovat dál. Pane docente Koudelko vám patří poděkování, za to co děláte a myslíte si, že se to změní, nebo jsme nadobro ztraceni. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

maličký kamínek, jaro2020, eva41, Jeřábek, jeřábnice, Ivana Plzeň, Další zrada po 89.tém, josefvlastislav, Bedrník, OlgaN, LH., JaeV, Rudzanv

Odpověď

11.03.2022 19:13:50 - Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.
 Děkuji za podporu. S pozdravem Zdeněk Koudelka