RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2022 9:36:01

Nedostupnost sňatku pro dva muže či dvě ženy vinou skupiny poslanců

Nedostupnost sňatku pro dva muže či dvě ženy vinou skupiny poslanců

Komentář na facebookovém profilu k manželství pro všechny.

 V parlamentu se schyluje k dalšímu střetnutí o možnost sňatků osob stejného pohlaví, poté, co se skupina poslanců rozhodla zajistit nedostupnost sňatku pro dva muže či dvě ženy změnou Ústavy.

Moc by mne zajímalo, jak by reagovali v situaci, která potkala jejich amerického spolubojovníka. Krátce poté, co jako politik využil svůj hlas ke snaze sňatku osob stejného pohlaví zabránit, vyrazil slavit svatbu svého syna. Ten si bral svého přítele.

Myslím, že předkladatelé by na otázku, jak by reagovali oni, měli dát veřejnosti odpověď. Věřím, že by odpověděli "správně" a své dítě by v den, kdy chce přijmout závazek formalizace partnerského vztahu, podpořili, stejně jako americký kongresman. Neb je to v životě člověka důležité rozhodnutí a přeje-li si dítě k němu přizvat své rodiče, neměli by váhat...

Pokud by takto uvažovali, pak nevím, jaký způsobem obhajují svou snahu části lidem tuto možnost překazit.

Zdroj ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama