ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2022 14:52:00

Jedním z největších problémů, který trápí obyvatele Prahy 13, je nová výstavb

Jedním z největších problémů, který trápí obyvatele Prahy 13, je nová výstavb

Je samozřejmé, že v současné době je důležitá výstavba nových bytů, ale je třeba také klást důraz i na celkovou urbanizaci.

 Nemůžeme stále nečinně přihlížet tomu, jak jsou stavěny další nové bytové komplexy, a to aniž by někdo řešil otázku výstavby nové školy, školky, zdravotnického zařízení a dalších objektů občanské vybavenosti.
My za Prahu 13 bez chaosu se zasadíme o vznik jedné až dvou komunitních zahrad, kde by si lidé mohli pěstovat ovoce, bylinky, relaxovat a trávit svůj volný čas a čas se svými dětmi. Rovněž je pro nás důležité a klademe důraz na zlepšení stavu městské zeleně na Praze 13 bez ohledu na to, zdali je v péči městské části nebo magistrátu.

Budeme věnovat naši zvýšenou pozornost třídění odpadu a prosadíme navýšení počtu kontejnerů na tříděný odpad. Jednou z dalších věcí, které je potřeba věnovat pozornost, je dořešení otázky napojení Radlické radiály na městský okruh, a tím zlepšení průjezdnosti Prahou 13.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama