Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2023 10:21:00

Fiala by se měl vážně zamyslet

Fiala by se měl vážně zamyslet

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k odcházení českých podnikatelů do zahraničí

 Byrokracie, obtížná vymahatelnost práva, v mnoha případech nepřátelská státní správa, neplnění předvolebních i povolebních slibů, naprosto zvrácená a stále bobtnající dotační mašinerie. To vše a mnoho dalších relativních drobností vede některé podnikatele k myšlence, že opustí se svým byznysem Českou republiku.

Majitel IT firmy Wedos.cz Josef Grill: "Vnitřně to mám nastavené na sto procent, jen je otázkou kam. Někde, třeba v Polsku, nám nabízejí i nějaké výhody, snaží se nás i nalákat. Samozřejmě pro mě by bylo nejjednodušší tady zůstat, české prostředí znám, vystudoval jsem práva, o to víc tomu rozumím. Ale o to víc jsem z toho zoufalý a smutný, že tomu tady přestávám věřit."

Celý článek najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama