Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2024 8:19:00

Nová pracoviště pomohou zachraňovat lidské životy

Nová pracoviště pomohou zachraňovat lidské životy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahájení výstavby nových odborných pracovišť Masarykova onkologického ústavu v Brně

Mám velkou radost, že jsem mohl být u zahájení výstavby nových odborných pracovišť Masarykova onkologického ústavu v Brně. Jde o budoucí Centrum inovativní a podpůrné péče a také o Centrum onkologické prevence.

Nová centra ústavu umožní zahájit další programy pro onkologické pacienty a pomohou i v prevenci proti nádorovým onemocněním.

Rád bych apeloval na všechny: Neodkládejte preventivní prohlídky, protože šance, že vám všechny vyspělé možnosti léčby pomohou, je tím vyšší, čím dřív případné onemocnění odhalíte.

Věřím, že nová pracoviště pomohou zachraňovat lidské životy. Děkuji všem, kdo se na tomto projektu podílejí, a přeji vám, aby všechno proběhlo bez komplikací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama