Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2024 18:05:00

Ach jo, Česká televize

Ach jo, Česká televize

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na reportáž České televize ke Dni obětí komunismu

 Že se občas něco nepovede, dovedu pochopit. Lapsus, kterého se dopustil kdosi z přípravy ranního zpravodajství, je však pro mě do nebes volající. Při avízu Dne obětí komunismu, který se váže k datu popravy Milady Horákové, historické ukázky začaly předvedením K. H. Franka před soud.

Pro autora soud s asi největší zrůdou s předválečným československým občanstvím zřejmě byl příkladem justiční komunistické zvůle. Pokud si pamatuji ze školy, tak soud s K. H. Frankem probíhal podle pravidel, jeho zločiny byly prokazovány a odsouzen byl právem. Připomenu, že K. H. Frank například nařídil vyhlazení Lidic, podepsal oba výjimečné stavy, nařídil popravu studentů a má na svědomí další tisíce životů a příkoří lidem, jako například deportace Židů.

Pokud toto bude někdo číst z ČT, tak prosím alespoň tuhle ostudu odstraňte z archivu ČT, nebo jsem snad nepochopil dramaturgický duševní pochod autora střihu? Nejdříve jsem si myslel, že jsem se přehlédl, ale nyní jsem si ověřil, že nikoli.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama