Mgr. Jan Čižinský

  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2024 21:03:00

Žádné dítě u nás nepůjde do školy s igelitkou

Žádné dítě u nás nepůjde do školy s igelitkou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o sbírce školních potřeb na radnici MČ Praha 7

 Žádné dítě u nás nepůjde do školy s igelitkou, a spolužáci se tak nebudou ptát, co se stalo. Každý rok se bohužel párkrát stane, že rodič s dítětem utíká z domu s prázdnýma rukama třeba před domácím násilím. Pomůžeme azylovým domem, sociální pomocí a sociální prací i odbornou lékařskou a psychologickou pomocí.

Dětem zařídíme školu a vybavíme je školními pomůckami, aby se jich ve třídě spolužáci, kdyby přišly s igelitkou, neptali, co se stalo. A třeba k tomu jsou právě ideální použité aktovky, které by v rodinách obtížně hledaly své další využití. Proč použité? No aby zas třeba nějaký spolužák nezáviděl tu novou...

Už podesáté se mi ve starostenské kanceláři schází aktovky a penály od hodných lidí. Pomohou potřebným rodinám. Pokud nějakou doma máte, budeme za ni rádi. Můžete je nechat na radnici na vrátnici, anebo vám rád poděkuji v pátém patře.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama