JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2024 11:17:00

Pan Foltýn nepatří na Hrad ani do Strakovky

Pan Foltýn nepatří na Hrad ani do Strakovky

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na vulgární vyjádření plukovníka Otakara Foltýna, koordinátora pro komunikaci Úřadu vlády ČR, na adresu spoluobčanů

 Přečetl jsem si veřejné výroky vládního úředníka Foltýna na adresu svých spoluobčanů a zcela se ztotožňuji s argumentaci paní senátorky Hamplové v dopise premiéru Fialovi. Pan Foltýn s takovým myšlením a vyjadřováním nepatří na Hrad ani do Strakovky, ale v lepším případě jen na pracák, v horším jinam do státní péče.

Neexistuje nic, co by mohlo jeho výroky omlouvat, a neexistuje žádný důvod, aby tento pán měl byť na jen jeden další den být vládním koordinátorem strategické komunikace státu.

Občané České republiky nejsou svině ani zombíci, nepatří izolovat do karantény a ani se nemají hloubit příkopy mezi lidmi. Věra Jourová už premiérovi volala? Tohle je totiž útok na právní stát v podání vysokého vládního úředníka jako vyšitý.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama