Ing. Petr Liška

Starosta Malých Žernosek, kandidát do Senátu
  • STAN
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2024 10:58:38

Co pro mě je rozumná ochrana přírody

Co pro mě je rozumná ochrana přírody

Ekologii říkám ano, odmítám ale být rukojmím ekofanatiků.

 Ochrana přírody je pro mě důležitá, ale musí být prováděna s rozumem a ohledem na potřeby místních komunit. Ano, chceme čistou a zdravou přírodu pro naše děti, ale ne na úkor rozvoje našich obcí a venkovských regionů. Ochrana životního prostředí musí být v rovnováze s možností obcí rozvíjet se a růst.

Podporuji konstruktivní debaty o ochraně přírody, které zahrnují hlas všech zúčastněných stran – místních obyvatel, odborníků i podnikatelů. Odmítám však přístup, který upřednostňuje extrémní ekologické názory na úkor zdravého rozumu a potřeb místních lidí. Ekofanatismus nesmí diktovat podmínky, které by bránily rozvoji našich komunit.

Mým cílem je prosazovat taková opatření, která umožní obcím rozvíjet se udržitelně a zároveň chránit přírodní bohatství, které máme. Věřím, že správnou cestou je spolupráce, hledání kompromisů a zohlednění místních podmínek při tvorbě environmentálních politik.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama