Jaroslav Komínek

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2024 8:26:00

Vláda schválila zhoršení postavení zaměstnanců

Vláda schválila zhoršení postavení zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke změně zákoníku práce.

 Za nadšeného potlesku „sociálního svědomí vlády“, nelidovce Jurečky vláda schválila zhoršení postavení zaměstnanců. Prodlužují nejistotu ve zkušební době na čtyři měsíce, zkracují výpovědní lhůty, nebo povinnost zaměstnavatelů držet místo maminkám na mateřské. Ve Sněmovně se k tomu ódésáci ještě určitě pokusí přilepit výpověď bez udání důvodu a bude to tu jako v divokém kapitalismu devatenáctého století.

FIALO, STAČILO! Rozvracení toho, za co zaměstnanci sto let bojovali, nedovolím! V Senátu budu PROTI tomuto návrhu a pokusím se přesvědčit co nejvíc kolegů. Přijďte za měsíc k volbám. Čas se jim krátí a začínají být jako utržení ze řetězu! Změna začne v Senátu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama