MUDr. Raduan Nwelati

  • ODS
  • Mladá Boleslav
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2024 6:15:00

Stát musí garantovat občanům dostupné energie za dostupné ceny

Stát musí garantovat občanům dostupné energie za dostupné ceny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k energetice.

 Energetická koncepce státu musí být postavena tak, aby byl stát schopen garantovat občanům dostupné energie za dostupné ceny. 

Musí být postavena také tak, aby ČR i v budoucnu byla energeticky soběstačná. Pro splnění těchto dvou parametrů je proto nezbytné spoléhat především na jádro jako stabilní zdroj energie, v kombinaci s elektrárnami využívajícími odpad a elektrárnami vodními, a to i těmi velkými. 

K tomu můžeme jako doplňkové zdroje mít i energii z obnovitelných zdrojů, jako jsou solární panely na střechách. 

Odstavovat uhelné elektrárny (pokud k tomu přistoupíme) můžeme, až když budeme mít dostatek jiných stabilních zdrojů energie. 

Budu rád, když si přečtete celý můj názor na energetickou koncepci naší země v mém senátním magazínu Nwelatir, který naleznete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama