Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2024 10:09:43

Je třeba podpořit kandidátku sociální demokracie

Je třeba podpořit kandidátku sociální demokracie

Volby do ZZK ukáží, zda se k moci opět dostanou politické strany s nerealistickými megalomanskými sliby či populisté, anebo zodpovědní politici, kteří dokázali podpořit zachování kvality a dostupnosti veřejných služeb.

 V nadcházejích volbách do Zastupitelstva Zlínského kraje nejde pouze o to, kdo bude občany zastupovat. Jde i o to, jakým směrem se náš kraj vydá a zda bude pokračovat v modernizaci a v boji proti negativnímu demografickému vývoji. Zástupci sociální demokracie ukázali, že jejich dlouhodobou prioritou je zachování kvality a dostupnosti veřejných služeb, zejména zdravotnictví, školství a dopravy. Chceme také pomoci mladým rodinám s finančně dostupným bydlením a také se zvýšením péče o naše seniory.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama