Mgr. Ing. Milan Chaloupecký

kandidát do Senátu, kandidát do Pardubického kraje
  • SPD
  • Pardubice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2024 11:05:57

Kvalitní české potraviny na každý český stůl

Kvalitní české potraviny na každý český stůl

Kvalitní české potraviny na každý český stůl

     Skladů máme v Česku již dost a fotovoltaika patří na střechy budov. Je nejvyšší čas začít účinně prosazovat ochranu zemědělské půdy. Je také nutné se systémově zaměřit na podporu českých producentů potravin, abychom mohli nabídnout kvalitní a cenově přijatelné české potraviny "doslova a do písmene" na každý český stůl. Ruku v ruce s touto podporou českých producentů potravin musí jít také postupné omezování spotřeby potravin druhořadé kvality z dovozu. Pouze kvalitní potraviny bez přemíry chemických pesticidů mohou prospívat našemu zdraví, které bychom měli vždy mít na prvním místě v našem žebříčku hodnot. 
     Správně zacílené dotace do zemědělství umožní budovat potravinovou bezpečnost ČR. Místo polí osázených řepkou olejkou je potřebné cílit dotace na zajištění diverzifikace zemědělských plodin a zaměřit se primárně na základní potravinové komodity, kterými jsou zejména obiloviny, luštěniny, mléčná a masová produkce a zelenina. Díky této diverzifikaci plodin budeme do budoucna lépe schopni zajistit potravinovou bezpečnost pro celé Česko. Každý stát si chrání své zemědělce, tak proč ne také my?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama