prof. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.

Profil není používán
  • STAN
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2024 22:38:00

Tak si shrňme fakta o hlasování Filipa Turka

Tak si shrňme fakta o hlasování Filipa Turka

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hlasování Filipa Turka.

 Tak si shrňme fakta: Filip Turek hlasoval proti celému usnesení. To ve svém znění odsuzuje pokračující ruskou agresi proti Ukrajině a zapojení Běloruska do této války. Požaduje, aby Rusko okamžitě ukončilo veškeré vojenské aktivity na Ukrajině, a vyzývá k zákazu na dovoz fosilních paliv.

Předtím ale ještě hlasoval pro pozměňovací návrhy, ve kterých byly stejné požadavky, proti kterým pak následně hlasoval. Zároveň obvinil poslance z TOP 09, ODS, Pirátů a hnutí STAN, že jsou „proruští švábové“, protože nehlasovali pro pozměňovací návrhy. Což by byla samozřejmě hloupost, když v celém usnesení odsuzují ruskou agresi na Ukrajině. Kdo je tady proruský šváb?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama