Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2024 12:17:00

Fialova vláda se uklání k zemi v Bruselu jak v ruské pohádce

Fialova vláda se uklání k zemi v Bruselu jak v ruské pohádce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k uplynulému týdnu.

 Týden utekl jako voda a opět byl plný podivuhodných událostí. Vládní strany se umí postarat o pořádný rozruch spojený s ostudou, až se uši červenají. Třeba se zvyšováním platů pro politiky.

Nejprve šermovali se 14 %, aby pak vyrukovali s 6,9 %. Nedůstojné handrkování o peníze a licitování o částkách v době, kdy mají rodiny problémy se svými rozpočty.

Hezká podívaná stále není ani na zahraniční politiku. Roky sledujeme, jak se vláda uklání k zemi v Bruselu jak v ruské pohádce, aby najednou Petr Fiala vydával plamenná prohlášení, že se Evropa musí probudit. Jen fráze bez reálného obsahu. Protože probuzená Evropa už tu je! Představují ji Patrioti pro Evropu, kteří měli právě tento týden setkání, a jejichž součástí je hnutí ANO. Tady je budoucnost našeho kontinentu. Ne u Petra Fialy, který maximálně vysílá signály a předvádí zaječí uši. Ke změně k lepšímu potřebujeme odvahu, kterou Patrioti pro Evropu mají. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama