Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2024 17:17:00

Nejsme zemí “v otroctví”… Ale to by to musel někdo říct!

Nejsme zemí “v otroctví”… Ale to by to musel někdo říct!

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na prohlášení premiéra Fialy, že prosadil v Evropské unii, aby Česká republika směla stavět na svém území jaderné elektrárny

 Premiér, který se chlubí tím, že prosadil, aby si jeho země mohla na svém území rozhodovat o tomto území, není můj premiér. Připomeňme si dávno zapomenuté…

Evropská unie měla být o spolupráci, vzájemných dohodách, bezpečnosti a společných postupech proti “zbytku světa”. Namísto toho je dnes byrokratický moloch, šikanující vlastní členy, nesmyslnými ideologiemi ničí sama sebe, poskytuje azyl lidem, ohrožujícím evropské obyvatelstvo, vydírá a trh křiví dotacemi, věnuje se často až neuvěřitelným hloupostem a svou rolí ve východním konfliktu slouží USA.

A premiéři typu českého Petra Fialy, Bruselu poslušně poklonkující a přijímající to novodobé otroctví, tomu vydatně napomáhají, protože svou zemi a její občany opakovaně zrazují. Jsou zbabělí se vzepřít, osobnostně slabí a vůči světu neskonale naivní. A my to tvrdě odnášíme.

Do čela evropských zemí musí přijít opět premiéři a vlády, důsledně až nekompromisně hájící své země. Jen pak má šanci i Evropa, kterou dnes Evropská unie svými byrokraty systematicky ničí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama