ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2013 16:28:57

Adventní nálada v Domovech seniorů v Dobříši a v Sedlčanech

Adventní nálada v Domovech seniorů v Dobříši a v Sedlčanech

Náměstek středočeského hejtmana pro oblast sociální péče Zdeněk Syblík navštívil v minulém týdnu domovy seniorů v Dobříši a v Sedlčanech.

Zúčastnil se předvánočního kulturního programu, prohlédl si prostory zařízení a pozdravil klienty i vedení domovů.

 „Bylo to velice milé setkání. V Dobříši i v Sedlčanech mi ukázali, že se v předvánočním čase rozhodně nenudí. Musím říct, že díky zábavnému programu na obou akcích, jsem se nenudil ani já. Zároveň jsem byl rád, že jsem měl možnost popřát všem klientům krásné Vánoce,“ poznamenal náměstek Z. Syblík.

 Ve čtvrtek 28. listopadu 2013 náměstek Syblík zavítal do Domova Sedlčany, kde na něj čekalo již tradiční „Každoroční sváteční posezení“. Akce se koná formou poděkování spolupracujícím dodavatelům, sponzorům a dalším zástupcům nejrůznějších organizací. Náměstek Syblík si společně s vedením domova prošel prostory, přičemž na opravu spojovacího koridoru, který trápí nejen klienty, ale i zaměstnance, přislíbil finanční pomoc. Domov si v rámci programu připravil také hudební vystoupení trubačů a následnou muzikoterapii klientů domova. V rámci adventu sem zavítali i čerti, kteří „vypráskali“ klienty, zaměstnance a ostatní návštěvníky akce.

 O víkendu náměstek Zdeněk Syblík navštívil Domov seniorů Dobříš, kde probíhala akce „Život 2013“. Veřejnost mohla v tento den vidět a slyšet seniory z domova při recitaci, zpěvu, cvičení i tanci. Zároveň si zájemci prohlédli výrobky klientů a také se přiučili novým dovednostem, například práci s papírovým pedigem, plstění či korálkování.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama