Ing. Ladislav Zelinka

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2015 12:00:00

Svoboda v očkování: Ano

Svoboda v očkování: Ano

Poměrně diskutovanou kauzou v posledních měsících je značně represivní a na evropské poměry nestandardní návrh zákona o povinnosti očkování dětí pod pokutou až 500 000 Kč.

V celé této záležitosti musím dát za pravdu aktivním rodičům a sdružení Rozalio protestujícím proti takovému vážnému zásahu do svobod jednotlivce, rodiny a samozřejmě dětí, a ujišťuji je o své podpoře v této kauze. Návrh, jenž ze zodpovědných rodičů dělá kriminálníky a snaží se uzurpovat si právo na rozhodování o životě a zdraví občanů bez ohledu na ně, je podle mne v rozporu s ústavou a demokratickými principy západní vyspělé společnosti. Angažovaným matkám a organizacím přeji úspěch v jejich snažení a dostatek síly v boji proti přebujelému zdravotnickému leviathanovi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama